Waarom dit boek?

Dit is het eerste boek in Nederland over de werking van ons zintuig evenwicht.

Eindelijk kom je te weten hoe jij je staande houdt op deze wereld. Hoe jij kunt bewegen, lopen, springen, vallen en opstaan. En je komt te weten wat er aan de hand is, als je evenwicht niet meer goed werkt. Iedereen krijgt er namelijk in zijn leven mee te maken, van af en toe duizelig en instabiel zijn tot volledig de weg kwijtraken.

In ‘Evenwicht in uitvoering’ wordt uitleg gegeven over het evenwicht.
Wat is het, waar zit het, hoe werkt het?

In overzichtelijke stappen wordt het evenwicht duidelijk gemaakt. Het gaat over de evenwichtsorganen en het evenwichtssysteem in het lichaam. Ervaringen uit het dagelijkse leven van jou en mij maken helder dat we elk moment te maken hebben met ons evenwicht. Het is dan ook ons belangrijkste zintuig om optimaal te kunnen functioneren, elke dag weer. 

Het boek is full colour, hardcover, 292 pagina’s. Het heeft een inhoudsopgave en een bronvermelding. Het boek is voorzien van heldere afbeeldingen, tekeningen en modellen. Foto’s, citaten en liedteksten maken het boek luchtig en toegankelijk. 

 

 

‘Wat een goed en duidelijk boek. Er is mooie afwisseling van de ervaringsverhalen en de informatie. De tekeningen zijn echt bijzonder.

Wat een zoektocht zal dat geweest zijn!
Voor het eerste deel moet je goed je hoofd erbij houden om de werking van het evenwicht te snappen. Het tweede deel is makkelijker te lezen, want dan begrijp je al veel meer over het evenwichtssysteem.

Het boek ziet er top uit, het is echt van kwaliteit. Het is een fijn lettertype om te lezen  en ook de afwisseling hierin is prettig. De persoonlijke verhalen staan in een duidelijk kader, dat maakt het  helder en overzichtelijk.

Zeer de moeite waard voor iedereen die het evenwicht wilt begrijpen.’

Marianne van den Berg