In de media

Op 23 juni 2021 heeft in het Noord-Hollands dagblad en de andere regionale bladen in Noord-Holland een artikel gestaan met de titel: Evenwicht, het onbekende zintuig. Met als boventitel: Primeur: eindelijk een begrijpelijk boek over duizeligheid en zo.

Op 28 juni 2021 stond in de Telegraaf op de pagina gezondheid het artikel Gefascineerd door ‘ingenieus zintuig’. Met als boventitel: Ervaringsdeskundige schrijft boek over evenwichtsorgaan.

Op 9 juli 2021 is in Trouw op de pagina gezondheid & zorg, in de rubriek Het consult, met als thema Duizeligheid, het artikel verschenen: ‘De wereld draait en tolt en helemaal als ik opsta. Valt daar iets aan te doen? ‘ In deze rubriek beantwoorden experts wekelijks gezondheidsvragen van lezers. In het artikel word ik samen met dr van de Berg benoemd als expert op het gebied van evenwicht.

In het magazine Vijftig+ van juli-augustus 2021 staat op blz 21 mijn verhaal met de titel: Ik verloor mijn evenwicht. Dit gaat over de aanleiding van het schrijven van het boek over het evenwicht.

Op de FB pagina Evenwicht in uitvoering zijn alle artikelen te lezen.

https://www.telegraaf.nl/lifestyle/793596184/een-op-de-vijf-mensen-krijgt-evenwichtsproblemen-zo-kun-je-ze-voorkomen