Evenwicht

Tijdens al je dagelijkse bezigheden hoor, zie, voel, ruik en proef je van alles. De hele dag door worden je zintuigen geprikkeld. Van één van je zintuigen ben je je helemaal niet bewust, terwijl dat zintuig je letterlijk staande houdt in de wereld. Een heel bijzonder zintuig waarvan je waarschijnlijk niet eens wist dat je het hebt. Het zintuig EVENWICHT.

Weet jij waar het evenwicht zit? Wat het doet? Hoe het werkt? Heb jij er eerder iets over gehoord? Heb je erover geleerd op school?

Beantwoord je de meeste vragen met ‘nee’ en heb je interesse in jouw evenwicht, dan is dit  een goed begin om kennis te maken met dit efficiënte en belangrijke zintuig, waar de meeste mensen nog te weinig over weten. Behalve als het niet goed meer werkt. Dan kan het op allerlei manieren je wereld op zijn kop zetten.

Antwoord je vijf keer ‘ja’, dan hoor je bij een kleine groep mensen die wel dit superkleine zintuig in het lichaam kent. Met het boek ‘Evenwicht in uitvoering’ kun je die kennis bevestigd zien. En zullen we dan samen het evenwicht op de kaart zetten in Nederland?