Prijs en kwaliteit

Medische boeken met een specifieke inhoud kosten al gauw tussen de €80,- en €150,-

Evenwicht in uitvoering is, naast de uitgebreide medische uitleg ook een boek met ervaringen en vragen. Eén van die vragen is: Hoe komt het dat mensen zo weinig weten over het fysieke evenwicht? Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen bekend te maken met ons zintuig evenwicht, omdat het ons belangrijkste zintuig is voor een optimaal functioneren.

Daarom heb ik besloten om Evenwicht in uitvoering uit te brengen voor €34,95
Dit is de prijs inclusief verzendkosten.

Bestel je via deze website, dan kun je aangeven of je een gesigneerd exemplaar wilt ontvangen. In ieder geval krijg je bij je bestelling de kaart ‘Evenwicht’ erbij. Zo kunnen we samen het evenwicht op de kaart gaan zetten.

Met Evenwicht in uitvoering wordt duidelijk hoe jouw evenwicht werkt en wat er aan de hand kan zijn als het niet goed meer werkt. Blijf je met vragen zitten, schroom dan niet om mij (de auteur) te bellen of te mailen. Dan ga ik graag met je in gesprek.

Evenwicht in uitvoering is in een beperkte oplage gedrukt. Dus wacht niet te lang met bestellen. Dan kom je te weten hoe jouw zintuig evenwicht allesbepalend is voor een optimale werking van je lichaam.​

Boek Evenwicht in uitvoering

“Met jouw altijd weer geestverruimende, creatieve, wijze en liefdevolle benadering is dit een uniek boek geworden over het evenwicht.” (Wendelina Timmerman- Hooridee- Trainer HoorCoach). 

“Zo knap, Paula, hoe jij jouw passie volgt, om juist dít boek uit te geven.” (Regina Bijl, HoorCoach in Vlaanderen).