Daar zijn ze dan!

14 september 2020

Afgelopen vrijdag werden de boeken Evenwicht in uitvoering in Zeewolde bezorgd. Een deel is rechtstreeks naar het Centraal Boekhuis gegaan. Vanaf nu kunnen de boeken besteld worden. Dat kan via deze site. Ik zorg dan persoonlijk voor de verzending.

Het boek ziet er gaaf uit. Het is zo anders om het in handen te hebben. Via het scherm van de laptop was het al mooi, maar dan zie je het niet op ware grootte. Wat opvalt is de lay-out met duidelijke, grote letters en veel afbeeldingen. Het is een stevig boek, op mooi papier en prettig kleurgebruik. Dat is wat anderen erover zeggen die het boek afgelopen weekend hebben ingezien. Over de inhoud hoor ik graag later van de lezers.

Hier op de website staat een preview. Daar kun je de inhoudsopgave en enkele bladzijden zien. Wil je het boek en mij blijven volgen ?Op FB is een pagina met de toepasselijke titel Evenwicht in uitvoering. En je kunt je abonneren op de nieuwsbrief. Ik ga allerlei weetjes en ervaringen delen, zodat je ook via die weg meer te weten komt over dit fascinerende zintuig evenwicht.